Just nu: Gravyr ingår på hela vårt sortiment!

POKALER STORA POKALER - VANDRINGSPRIS POKALER - Limited Edition POKALER -1 storlek

Pokaler - 1 storlek

46-317

53,00 kr

Vi har alla typer av pokaler i vårt stora sortiment och just pokaler är kanske de mest klassiska priserna!

Här under fliken "Pokaler - 1 storlek har vi valt att lägga pokaler som är extra lågt prissatta. Även de flesta av dessa pokalerna monteras med italienska cupskålar och italiensk marmor för att säkerställa en "toppkvalité" av produkten.

"En pokal är inte bara ett pris. Det är ett minne och en stolthet som ingen kan ta ifrån dig. Du var med".

Oavsett om du är ute efter en stor, liten, rolig eller annorlunda pokal så hittar du den hos oss. Små pokaler passar bra som deltagarpris och när man skall köpa pokaler till många på en gång. Stora pokaler för de stora idrottstävlingarna eller till ditt vandringspris. Vi har pokaler i hög kvalitet och vi designar och monterar dessa själva i våra egna anläggningar i Skåne. Detta gör oss unika i branschen och med ett urval utöver det vanliga!
Stockholm, Göteborg eller Malmö, var du än befinner dig spelar ingen roll när du beställer pokal med eller utan gravyr med snabbleverans ifrån oss.

Tips! När du beställer produkter med gravyr hos Glentons kan du kryssa för rutan ”Kom ihåg Gravyrtexten” så att vårt system kommer ihåg din text. På så vis slipper du skriva in texten igen om du gör en liten förändring.